Home » Avonturen met Yvonne

Met een geschiedenis van ruim 50 jaar  zijn er natuurlijk heel veel anekdotes te vertellen over de Mostard Yvonne caravan. Vakantie anekdotes, verhalen over de aanschaf van de caravan, noem maar op.

Heb je zo'n leuke anekdote? Laat het ons weten en wij plaatsen het voor je op de site!

 

 

 

 

 SCHUURVONDST

 

 

 

 

Soms wordt ons gevraagd een caravan te koop te zetten, en dat doen wij natuurlijk met plezier.

Zo ook deze Yvonne 6 uit 1961 met chassisnummer 02679.

De zoon bood deze caravan aan namens zijn bejaarde vader. De caravan stond al enige tijd stil en behoefde wat onderhoud.  Bob en Kimberley reageerden en kochten deze beauty, wat met recht een schuurvondst genoemd mag worden. Bij het openen van de caravan gingen ze ruim 30 jaar terug in de tijd. De krant van 1980 lag nog op tafel, de afwas stond nog te drogen op het aanrechtje. En verder was alles nog origineel en aanwezig. De originele voortent, de hangmatjes en zelfs de watertank.

Deze caravan was na gebruik weer netjes onder het afdak weggezet en is daar ruim 30 jaar blijven staan. Alleen staat de tijd niet stil en werd er in die 30 jaar zo her en der wat bijgebouwd. Met als gevolg dat de ruimte rondom de Mostard aardig was volgebouwd en de enige uitweg voor Yvonne was door de lucht. Zo werd er een hijskraan ingehuurd en maakte Yvonne een kleine rondvlucht boven haar oude stekkie.  Yvonne krijgt een grondige opknapbeurt en kan zo weer heel wat jaartje mee!