Home » Kampeerweekend

Elk jaar wordt tijdens het eerste volle weekend van september een kampeerweekend georganiseerd.

Voor het weekend geldt aankomst op vrijdag, vertrek op zondag, maar eerder aankomen of later vertrekken is altijd een optie.

Deelname aan het kampeerweekend is altijd op eigen risico. Zorg voor een goede verzekering.

De locatie is elk jaar verschillend en wordt het voorafgaande jaar gezamenlijk bepaald door de deelnemers.

Het weekend kent een aantal vaste items zoals de koffieklets op vrijdagavond en de barbecue op zaterdagavond, maar niemand is verplicht hier aan deel te nemen. Vrijheid, blijheid is hier het motto.

Kampeerweekend 2018 is bekend!

Het kampeerweekend wordt altijd mede georganiseerd door een van de deelnemers, dit jaar zijn het Piet en Trudy van der Ven. Zij kozen voor

Charmecamping Hartje Groen

Udensesdreef 14

5374 RK Schaijk

https://www.hartjegroen.com/

Datum: vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september 2018

Kosten €50 per equipe (vrijdag tot en met zondag)

 

De camping:

het gaat om een mooie natuurcamping in de bossen bij Schaijk. Voor de kinderen is er een speelven en voldoende speelgelegenheid.

Verse broodjes zijn te bestellen bij de Boshut, die tevens een gezellig terras heeft.

Fiets en wandelroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

We hebben een groot veld kunnen reserveren. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt besloten of er ruimte is om de oldtimers bij de caravan te plaatsen. Onder oldtimers wordt verstaan: auto’s van 30 jaar en ouder.

Normaal gesproken worden op deze camping geen auto’s bij de caravan toegestaan! Bij uitzondering worden dus dit keer oldtimers wel dus toegestaan, maar alleen als de ruimte het toelaat!

We hebben uiteraard weer de mogelijkheid voor een kampvuur, hout wordt aangeleverd door de campingeigenaren!

Plaatsen toewijzen gebeurt op volgorde van binnenkomst. Wil je graag naast een bepaald iemand staan, spreek dan samen af en kom gelijktijdig aan, anders kunnen wij geen plekje naast elkaar garanderen.

Het veld is voor ons gereserveerd van vrijdag tot en met zondag. Mocht je langer willen blijven dan bestaat er een kleine kans dat je moet verkassen. In samenwerking met de camping proberen wij dit zo veel mogelijk te voorkomen.

Extra nachten worden ook alleen in overleg met de campingeigenaar gereserveerd. Mocht je dus meerdere nachten willen komen dan maak je dus 2 reserveringen. Van vrijdag tot en met zondag via het inschrijfformulier op de site, overige nachten via de camping zelf.(vermeld hierbij wel dat je voor het Mostardweekend komt. Je betaald dan het normale campingtarief)

Wij vragen wel in het aanmeldingsformulier of je extra nachten wilt blijven, dit is puur voor onze eigen administratie en is dus GEEN reservering voor de extra nachten!

 

Programma

Vrijdagavond 20.00 uur gezamenlijk koffie drinken en bijkletsen

Zelf stoelen en bekers meenemen.

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Voor de kinderen is er frisdrank

Zaterdag vanaf 11. 00 uur inloopdag en kofferbakverkoop

(Heb je nog oude (kampeer)spullen, Mostardspullen of dergelijke of zoek je iets? Dan is dit je kans om het te kopen of verkopen!)

Zaterdagavond 18.00 uur: BBQ ( denk hierbij wel aan je eigen BBQ, vlees, drank etc!!)

Zondag zullen de eersten inde loop van de dag al weer huiswaarts gaan.

Voor 2019 zijn wij uiteraard ook weer op zoek naar een leuke locatie!

Weet je een leuke locatie en lijkt het je leuk om samen met ons een keer een kampeerweekend te organiseren, dan kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier!

Zoals gebruikelijk wordt zaterdagavond tijdens de barbecue gezamenlijk de locatie voor 2019 bepaald.

 

Aanmelden kan van 1 juli tot en met 15 augustus

( ivm vakantie van 7 juli tot en met 21 juli kan het gebeuren dat de reserveringsbevestiging even op zich laat wachten. Onze excuses al vast!

Aanmelden kampeerweekend kan hier!