Home » Kampeerweekend

Elk jaar wordt tijdens het eerste VOLLE weekend van september een kampeerweekend georganiseerd. Het  kampeerweekend begint op vrijdag, dit betekent dat ook de vrijdag een septemberdag moet zijn!

Voor het weekend geldt aankomst op vrijdag, vertrek op zondag, maar eerder aankomen of later vertrekken is altijd een optie.

Deelname aan het kampeerweekend is altijd op eigen risico. Zorg voor een goede verzekering.

De locatie is elk jaar verschillend en wordt het voorafgaande jaar gezamenlijk bepaald door de deelnemers.

Het weekend kent een aantal vaste items zoals de koffieklets op vrijdagavond en de barbecue op zaterdagavond, maar niemand is verplicht hier aan deel te nemen. Vrijheid, blijheid is hier het motto.

Kampeerweekend 2021 is bekend!

Het kampeerweekend wordt altijd mede georganiseerd door een van de deelnemers, dit jaar zijn het Bob en Kimberley Marcelis. Zij kozen voor

 

Camping de Koornmolen

Tweemanspolder 6A
2761 ED Zevenhuizen

https://www.koornmolen.nl/nl/

Datum: vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september 2021

Kosten €55 per equipe (vrijdag tot en met zondag)

Extra nachten kunnen worden doorgegeven aan de organisatie, en tegen regulier tarief worden afgerekend bij de camping!

 

AANMELDEN KAN TOT EN MET 15 AUGUSTUS

 

AANMELDEN KUN JE HIER :

 AANMELDFORMULIER

 

ANMELDEFORMULAR

 

Na het aanmelden verschijnt er een pop-up met daarin het rekeningnummer waar u het verschuldigde bedrag van €55 kunt storten. Na betaling is uw deelname definitief.

 

Camping de Koornmolen in Zevenhuizen was reeds eerder in 2013 onze locatie, en ze zijn blij ons nogmaals te mogen en kunnen ontvangen!
Bob en Kimberly Marcelis hebben er een flinke kluif aan gehad om een locatie te vinden, want mede vanwege de late schoolvakantie in regio zuid en de corona perikelen van het afgelopen anderhalf jaar was het niet makkelijk een geschikte locatie te vinden. Maar het is gelukt! Van vrijdag 3 september tot en met zondag 5 september zijn we weer welkom op de camping. Uiteraard is er de mogelijkheid om eerder te komen en langer te blijven. Er zijn echter een aantal aandachtspunten:

*Kampvuur is helaas niet toegestaan!
*Bij gebruik van een kolenbarbecue op korte pootjes graag een steen er onder leggen
*Campers worden niet toegelaten op dit veld. Er is een overnachtingsmogelijkheid voor campers op het veld aangrenzend aan het Mostardveld (hierop kan geen uitzondering worden gemaakt!)
*Afhankelijk van het weer wordt er bekeken of oldtimers (hieronder verstaan we auto's ouder dan 35 jaar) kunnen worden toegelaten op het veld. Is het terrein te nat dan kunnen de oldtimers geparkeerd worden op de parkeerplaats binnen de slagboom (mits er voldoende plek is),

 

In verband met corona kan het zijn dat wij enige voorzorgsmaatregelen in acht moeten nemen. Uiteraard zullen wij ons hier aan houden en verwachten wij dit ook van u als deelnemer!

Ook de camping zal er alles aan doen om op een veilige manier te kunnen kamperen!

Indien de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, dan zien wij ons genoodzaakt het kampeerweekend alsnog te annuleren. Uiteraard krijgt iedereen zijn betaling dan binnen 2 weken teruggestort op zijn  rekening!

Programma

Vrijdagavond 20.00 uur gezamenlijk koffie drinken en bijkletsen.

Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.

Voor de kinderen is er frisdrank

Zaterdag vanaf 11. 00 uur inloopdag en kofferbakverkoop

(Heb je nog oude (kampeer)spullen, Mostardspullen of dergelijke of zoek je iets? Dan is dit je kans om het te kopen of verkopen!)

Zaterdagavond 18.00 uur: BBQ ( denk hierbij wel aan je eigen BBQ, vlees, drank etc!!)

Zondag zullen de eersten in de loop van de dag al weer huiswaarts gaan.