Home » Kampeerweekend

Elk jaar wordt het eerste volle weekend van september een kampeerweekend georganiseerd.

Voor het weekend geldt aankomst op vrijdag, vertrek op zondag, maar eerder aankomen of later vertrekken is altijd een optie.

Deelname aan het kampeerweekend is altijd op eigen risico. Zorg voor een goede verzekering.

De locatie is elk jaar verschillend en wordt het voorafgaande jaar gezamenlijk bepaald door de gasten.

Het weekend kent een aantal vaste items zoals de koffieklets op vrijdagavond en de barbecue op zaterdagavond, maar niemand is verplicht hier aan deel te nemen. Vrijheid, blijheid is hier het motto.

KAMPEERWEEKEND 2017 is bekend!

Het kampeerweekend wordt altijd mede georganiseerd door een van de deelnemers, voor 2017 zijn dit Maarten en Evelien Hulleman en Cor en Truus Loos . Samen kozen zij voor

 

 Camping  Het zwarte schaar

Eekstraat 17

6984 AG Doesburg

http://www.zwarteschaar.nl/

 

Datum: vrijdag 1 september tot en met zondag 3 september 2017.

Kosten: € 50,00 per equipe.

De Camping:

Voor de kinderen is er onder meer een zwembad en overdekt speelparadijs op naastgelegen camping. De kinderen krijgen een kaart voor het zwembad en speelparadijs, volwassenen zullen eigen entree moeten betalen. En er is het hele jaar door animatie!

De kinderen (en volwassenen) kunnen met opblaasbootjes op de rivier varen ( wel zelf een bootje meenemen en varen gebeurt uiteraard geheel op EIGEN RISICO!)

Er is een volwaardige supermarkt voor o.a. verse broodjes in de ochtend en een cafetaria voor een frietje in de avond.

Douchen werkt met muntjes á €0,60, verkrijgbaar bij de receptie.

Het veld:

Wij hebben een groot veld kunnen reserveren op deze mooie camping, grotendeels met uitzicht op de rivier.

Voor auto’s ouder dan 30 jaar is er een parkeerplek vlak bij de caravans gereserveerd, auto’s jonger dan 30 jaar worden iets verderop geparkeerd.

Wij zijn natuurlijk niet de enige die blij zijn met een mooi plekje aan het water, ook muggen houden hier van! Houd er rekening mee en zorg voor een goede citronellakaars, en bij goed weer voor een goede zonnebrand!

We hebben een mooie grote vuurplaats tot onze beschikking, maar nog geen hout om te branden. Dus wie nog een voorraadje hout heeft liggen mag deze uiteraard meenemen. Dit wordt door de medekampeerders bijzonder gewaardeerd!

Plaatsen gebeurt op volgorde van binnenkomst. Wil je graag naast Jantje of Pietje staan, spreek dan samen af en kom gelijktijdig aan, anders kunnen wij geen plekje naast elkaar garanderen.

LET OP: aankomst vrijdagavond uiterlijk tot 22.00 uur mogelijk!!  

Het veld is voor ons gereserveerd van vrijdag tot en met zondag. In verband met schoolvakantie kan het zijn dat het veld voor vrijdag nog bezet is. Mocht je eerder willen aankomen dan bestaat de kans dat je niet direct op het veld kan worden geplaatst en dat je dus nog een keer verhuizen moet. Hetzelfde geldt ook voor als je langer blijven wilt.

Extra nachten worden ook alleen in overleg met de campingeigenaar gereserveerd. Mocht je dus meerdere nachten willen komen dan maak je dus 2 reserveringen. Van vrijdag tot en met zondag via het inschrijfformulier op de site, overige nachten via de camping zelf.

Wij vragen wel in het aanmeldingsformulier of je extra nachten wilt blijven, dit is puur voor onze eigen administratie en is dus GEEN reservering voor de extra nachten!

 

Programma

Vrijdagavond gezamenlijk koffie drinken en bijkletsen

Zaterdagmiddag kijkmiddag en kofferbakverkoop

( Heb je nog oude meuk of zoek je iets? Dan is dit je kans om het te kopen of verkopen!)

Zaterdagavond BBQ ( denk hierbij wel aan je eigen BBQ, vlees, drank etc!!)

Zondag zullen de eersten al weer huiswaarts gaan.

 

Voor 2018 zijn wij uiteraard ook weer op zoek naar een leuke locatie!

Weet je een leuke locatie en lijkt het je leuk om samen met ons een keer een kampeerweekend te organiseren, dan kun je dit aangeven op het aanmeldingsformulier!

Zoals gebruikelijk wordt zaterdagavond tijdens de barbecue gezamenlijk de locatie voor 2018 bepaald.

 

Aanmelden kampeerweekend kan hier!